Погледнете ги фризурите на Мунир, уникатен стилист (видео)

Кога станува збор за некој вид на стилист, тогаш може да се очекува тоа да е некој виртуоз.
Во последниот период голема фама се подига кога ќе се спомене името Мунир – во фризерската индустрија. Кој е Мунир?

За оние кои не знаат и за тие што сакаат повеќе да дознаат, Мунир е фризер од Лебанон кој е познат по своите шокантни фризури направени за помалку од 1 минута.
Најпознат е по шишање на БОБ фризура направена за помалку од една минута. Создава совршено избалансирани омбре фризури, преубави елегантни и екстравагантни свадбени фризури…
Мунир е фризер на многу славни личности и се повеќе станува познат во шоу бизнисот. Покрај двата салони што ги има во Бејрут, Лебанон, Мунир може да се најде и на уште две локации во Курдистан – Ирак.
И најново – во многу скоро Мунир ќе отвори ланец фризерски салони во Египет!
Во прилог погледнете го стилот на МУНИР!