COSMOPROF 2018 | Bologna, Саем за фризерство, козметика, парфимерија

Организирана тура за фризери и козметичари за посета на саемот Cosmoprof во Болоња од 15.03 – 20 .03.2018

1 ДЕН   15.03.2018 – Состанок на  групата во 16:00 часот на паркингот пред хотел Holidey In. Во 16:30 часот заминување на групата кон Италија, ноќно возење со попатни  застанувања заради одмор и царински формалности.

2 ДЕН  16.03.2018
Пристигнување во Местре во предпладневните часови. Сместување во  хотел. Краток одмор. Попладне факултативна  посета на Венеција, прошетка по плоштадот Сан Марко,базиликата  Сан Марко, Мостот на Воздишките и др. Вракање во Местре. Ноќевање.

3 ДЕН  17.03.2018
Појадок. Заминување на групата за Болоња. Пристигнување во Болоња посета на саемот за фризерство и убавина COSMOPROF до 16:00 часот. Потоа Заминување на групата кон Римини. Сместување во хотел. Ноќевање.

4 ДЕН  18.03.2018
Појадок. Посета на саемот COSMOPROF до 16:00 часот. Попатна посета на  Сан Марино  првиот град  Република во Европа. Вечерта можност за Факултативна  посета  на некоја  од многуте Дискотеки во Римини. Ноќевање.

5 ДЕН  19.03 2018
Појадок. Возење до Болоња. Посета на саемот или факултативни прошетки низ центарот на градот до 17:00 час. Заминување на групата  кон Скопје. Ноќно возење со попатно застанување заради одмор и царински  формалности.

6 ДЕН   20.03.2018
Пристигнување во Скопје во попладневните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 250 €  / 15.500,00 мкд

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:
– Автобуски превоз на дадената релација со автобус / мини бус
– Сместување во  хотел 3 *** на база 3 ноќевања со појадок
– Организација на аранжманот и придружник на патувањето

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:
– Влезници за  саемот
– Патничко осигурување 300 мкд

НАПОМЕНА:  За реализација на патувањето потребна е бројка од 20 патника. Ако бројката е помала цената се менува. – За минимум 7 патника цената е 350 евра по особа.

АГЕНЦИЈАТА ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО НА ПРОМЕНИ ВО ПРОГРАМАТА; ВАЖАТ ОПШТИТЕ ПРАВИЛА И УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ НА  ФЛАЈ ТУРИЗАM
Скопје-Д.Ц. Палома Бјанка 1 кат, локал 14, тел-факс ++ 389 2 31 211 66,  075/272-843 www.flyturizam.com,  e-mail:  contact@flyturizam.com